IVIĆ STOPAMA JOKANOVIĆA: Votford zove srpskog stručnjaka

V. N.

29. 07. 2020. u 19:07

VLADIMIR Ivić (43), uspešni srpski trener, mogao bi da pođe stopama Slaviše Jokanovića i postane menadžer Votforda.

ИВИЋ СТОПАМА ЈОКАНОВИЋА: Вотфорд зове српског стручњака

Foto: N. Paraušić

Kako piše britanski portal Football Insider, uprava "stršljenova" je spremila ponudu našem stručnjaku, koji je u protekle dve godine imao sjajan učinak na klupi Makabija iz Tel Aviva (dve titule i Kup Izraela).

Ivić je ove sezone osvojio duplu krunu i rastao se sa Makabijem, tako da je slobodan u izboru nove sredine. Mesto trenera Votforda je takođe upražnjeno, pošto je Havi Grasija dobio otkaz, i bio je treći stručnjak koga je uprava engleskog kluba smenila tokom sezone 2019/2020. Prethodno, bez posla su ostali i Kike Flores i Najdžel Pirson.

Ništa od tih promena nije pomoglo "stršljenovima", pošto su ispali iz Premijer lige, gde su bili od 2015, kada ih je u elitu uveo Jokanović. Pre pet godina, bez obzira na uspeh, nisu produžili ugovor sa srpskom legendom. Međutim, sada ponovo žele da ih jedan Srbin povede u pohod na najjače društvo.

Ivić je trenersku karijeru počeo u PAOK 2016/2017, sa kojim je stigao do pehara Kupa Grčke, posle čega se preselio u Izrael i uvećao kolekciju za još tri trofeja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)