SERIJA A: Leće ponovo u borbi za opstanak, Ibrahimović dvostruki strelac, Imobile nastavlja da trese mreže

Beta

29. 07. 2020. u 21:50

Fudbaleri Lećea pobedili su večeras na gostujućem terenu Udineze sa 2:1, u utakmici pretposlednjeg 37. kola i osvojili važne bodove u borbi za opstanak u Seriji A.

СЕРИЈА А: Леће поново у борби за опстанак, Ибрахимовић двоструки стрелац, Имобиле наставља да тресе мреже

Foto: Tanjug/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP

Udineze je poveo u 36. minutu golom Samira, a četiri minuta kasnije izjednačio je Marko Mankosu iz penala. Pobedu Lećeu doneo je Đanluka Lapadula pogotkom u 81. minutu.

Leće sada ima devet pobeda i prvi je u zoni ispadanja na 18. mestu sa 35 bodova. Bod više ima Đenova, koja je prva iznad crte sa 36 bodova, posle poraza od Sasuola na gostovanju od 0:5. Udineze je 13. na tabeli sa 42 boda.

Lacio je na svom terenu pobedio Brešu sa 2:0 i ostao u igri za drugim mestom na tabeli. Golove su postigli Hoakin Korea u 17. i Ćiro Imobile u 83. minutu.

Imobile je prvi strelac lige sa 35 golova.

Lacio je četvrti na tabeli sa 78 bodova i ima isti broj bodova kao trećeplasirana Atalanta, ali i bod manje od drugoplasiranog Intera. Breša je već ispala iz lige, pretposlednja je na tabeli sa 19 bodova.

Fudbaleri Milana pobedili su kao gosti Sampdoriju sa 4:1. Dvostruki strelac bio je Zlatan Ibrahimović, koji je golove postigao u četvrtom i 58. minutu, a golove su postigli i Hakan Čalhanoglu u 52. i Rafael Leao u drugom minutu nadoknade vremena.

"Roso-neri" su posle 18. pobede šesti na tabeli sa 63 boda i imaju bod manje i utakmicu više od petoplasirane Rome. Sampdorija je pretrpela treći uzastopni poraz, ukupno 20. u ligi i 15. je na tabeli sa 41 bodom.

Verona je na svom terenu pobedila Spal sa 3:0, a kasnije se igraju utakmice Kaljari - Juventus, Fjorentina - Bolonja i Torino - Roma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk