PONOVO NA "KROVU": Putničanin se vratio u Voždovac

Beta

29. 07. 2020. u 22:45

DOSADAŠNjI fudbaler ljubljanske Olimpije Marko Putinčanin potpisao je danas ugovor sa Voždovcem.

ПОНОВО НА КРОВУ: Путничанин се вратио у Вождовац

Foto: FK Voždovac

Putinčanin je od 2016. do 2018. godine bio standardan na mestu zadnjeg veznog igrača Voždovca, a nakon vremena provedenig u Vojvodini i Olimpiji, odlučio je da se vrati u beogradski klub.

On je rekao da je lep osećaj vratiti se u Voždovac, koji je uvek važio za odlično organizovan klub, a sada je, kako je naveo, sve na višem nivou.

- Krajem prošle sezone došao sam u Voždovac da treniram i održavam formu, mislim da je to jedini klub u Srbiji u koji mogu da dođem uvek i budem dočekan raširenih ruku, moja druga kuća. S obzirom na to da nisam bio tu dve godine, mogu da primetim da je klub rapidno napredovao u mnogo segmenata. Kako u sportskom sektoru i u organizaciji, tako i u marketingu i infrastrukturi i to je jedan od razloga zbog kojih sam došao - naveo je on za sajt kluba.

Putinčanin (32) će ove sezone verovatno biti najstariji u podmlađenom timu Voždovca.

- Došlo je vreme da budem najstariji u ekipi. Izgleda da ćemo Stojčev i ja biti najstariji ove godine, ali rekao bih da godine ništa ne znače. Ekipa je sastavljena od jako talentovanih mladih igrača koji su takođe kvalitetne ličnosti i sjajni fudbaleri i mislim da ćemo imati odličnu saradnju na terenu i van njega - rekao je on.

- Pričao sam o ambicijama kluba sa rukovodstvom i šefom stručnog štaba, želje nam se poklapaju, a to je sam vrh tabele. Jasan cilj je ispred nas i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo - dodao je Putinčanin.

Nova sezona u Superligi Srbije počinje u petak, a Voždovac će dan kasnije u prvom kolu na svom terenu igrati protiv Radnika iz Surdulice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)