MUZIKA ZA UŠI NAVIJAČA BORUSIJE: Halandu se ne žuri iz Dortmunda

Beta

30. 07. 2020. u 08:36

FUDBALER Borusije iz Dortmunda Erling Haland rekao je da planira da ostane u klubu dok mu ne istekne ugovor 2024. godine.

МУЗИКА ЗА УШИ НАВИЈАЧА БОРУСИЈЕ: Халанду се не жури из Дортмунда

foto: EPA

Haland je u januaru iz Salcburga prešao u Dortmund za 20 miliona evra, od tada je u 18 utakmica postigao je 16 golova i jedan je od najtraženijih svetskih igrača. On je u Bundesligi ove sezone postigao 13 golova u 15 utakmica, uz prosek postizanja gola na 82 minuta.

- Imam višegodišnji ugovor ovde, do 2024. godine. Veliki cilj je da osvojim titulu sa Borusijom Dortmund i da taj fantastičan uspeh proslavim sa našim navijačima - rekao je Haland za "Bild".

Borusija nije osvojila titulu od 2012. godine, a Bajern iz Minhena je osmostruki uzastopni šampion Bundeslige. Ovu sezonu Dortmund je završio na drugom mestu na tabeli sa 13 bodova zaostatka.

- Imamo kvalitet da budemo šampioni, ali sama priča o tome nije dovoljna. Bajern je konstantan i to je veoma impresivno. Moramo da nastavimo naš dobar razvoj iz drugog dela prošle sezone i želimo da budemo uspešniji naredne godine - rekao je Haland, dodavši da i on mora da napreduje.

- Uvek pokušavam da unapredim stvari, čak i kada su već dobre. To me nosi. Imam dovoljno potencijala da nastavim da napredujem u mnogim aspektima u narednih 10 godina. Kada budem imao 30 godina, videću da li ću zaista moći sve da uradim. Ali, možda će tada biti još bolje - naveo je on.

Haland je u sezoni 2019/2020. igrajući za Salcburg i Borusiju Dortmund postigao 44 gola u 40 utakmica u svim takmičenjima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)