IDEMO NA PRVO MESTO: Lazar Marković se nada šampionskoj sezoni Partizana

Tanjug

30. 07. 2020. u 10:49

FUDBALER Partizana Lazar Marković izjavio je da se nada da će crno-beli ove sezone osvojiti titulu u Superligi i da je spreman da vodi tim ka tom cilju.

ИДЕМО НА ПРВО МЕСТО: Лазар Марковић се нада шампионској сезони Партизана

Foto: FK Partizan

- Odradio sam dobro pripreme, bez povreda i pokušaću da pružim maksimum. Iz utakmice u utakmicu biću još bolji. Spreman sam. Nadam se da ćemo da osvojimo titulu. Kao što je rekao šef (Savo Milošević prim.aut), a slažu se i saigrači - idemo na prvo mesto, to nam je najbitnije. Imamo dobar tim, ako bude sve kako treba nadam se da ćemo da budemo šampioni - rekao je Marković u intervjuu za klupski sajt.

Bivši igrač Benfike, Liverpula i Fenerbahčea osvrnuo se i na svog saigrača i cimera Sašu Zdjelara.

- Strašan igrač, za lige petice. Znam da ima ponude, normalno je i što Partizan želi da ga zadrži. U svom Partizanu želim najbolje igrače, tako da bi najbolje bilo da uđemo u Lgu Evrope i osvojimo titulu, pa da vidimo šta i kako dalje."

Marković je govorio i o tituli svog bivšeg kluba Liverpula, koji je šampion postao posle 30 godina.

- Liverpul je jedan od pet najvećih klubova na svetu i zaslužuje titule, kupove, evropske trofeje… Normalno da sam čestitao, puno mi je srce kad bivši saigrači i prijatelji ostvaruju uspehe. Sa nekoliko igrača sam i dalje u kontaktu, neke nisam „zakačio”. Drago mi je što im super ide i želim im sve najbolje. Voleo bih da jednog dana u Ligi šampiona zaigraju moji klubovi: Partizan i Liverpul - zaključio je Marković.

Fudbaleri Partizana na startu nove sezone u Superligi igraće u subotu protiv Napretka u Kruševcu od 17.30.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk