KREĆE FUDBAL U SRBIJI: U petak startuje proširena Superliga

Beta

30. 07. 2020. u 13:32

NOVA sezona u Superligi Srbije počinje u petak, u proširenom formatu uz učešće 20 klubova, a titulu će braniti fudbaleri Crvene zvezde.

КРЕЋЕ ФУДБАЛ У СРБИЈИ: У петак стартује проширена Суперлига

Foto: M.Vukadinović

Ekipe su imale skoro mesec i po dana za pripreme, pošto je prošla sezona završena 20. juna, dok je finale Kupa igrano četiri dana kasnije. Ta sezona je prvo bila prekinuta zbog pandemije korona virusa, a zatim je i skraćena, odnosno nije se igrao plej-of i plej-aut, već samo utakmice regularnog dela, ukupno 30 kola.

U petak su na programu tri utakmice, Spartak će od 19 časova dočekati Zlatibor, u isto vreme TSC će biti domaćin Vojvodini, a sat kasnije počeće duel u Lučanima između Mladosti i Javora.

Zvezda će u subotu od 19.30 na svom stadionu igrati protiv Novog Pazara, koji se odlukom FSS vratio ove sezone u Super ligu.

Partizan će u subotu od 17.30 igrati u Kruševcu protiv Napretka sa kojima je u poslednjih nekoliko utakmica imao velikih problema. Crno-beli žele na pravi način da počnu sezonu u kojoj će pokušati da prekinu niz od tri titule Zvezde.

Radnički će ove sezone probati da izbori mesto u kvalifikacijama za Evropu, a u prvom kolu u subotu od 19.30 dočekaće povratnika u elitu Metalac. Mačva će u isto vreme Šapcu igrati protiv Bačke, dok će Proleter dočekati Rad, koji se prošle sezone borio za opstanak u ligi.

U subotu od 19.30 u Beogradu će se igrati dve utakmice - Čukarički će biti domaćin Inđiji, a Voždovac će dočekati Radnik iz Surdulice.

Utakmice prvog kola Super lige Srbije:

Petak:
Spartak - Zlatibor (19.00)TSC - Vojvodina (19.00)Mladost - Javor (20.00)

Subota:
Napredak - Partizan (17.30)Crvena zvezda - Novi Pazar (19.30)Radnički - Metalac (19.30)Mačva - Bačka (19.30)Proleter - Rad (19.30)Čukarički - Inđija (19.30)Voždovac - Radnik (19.30).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!