LALATOVIĆ POSLE TSC-a: Ovo je derbi severa velike naše Srbije

Tanjug

01. 08. 2020. u 08:13

TRENER fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović posle utakmice protiv TSC-a u Senti (2:2) emotivno je odgovorio na provokaciju jedne navijačke grupe domaćina, porukom da je meč bio derbi severa velike naše Srbije.

ЛАЛАТОВИЋ ПОСЛЕ ТСЦ-а: Ово је дерби севера велике наше Србије

Foto: N.Paraušić

Jedna navijačka grupa TSC-a, koji je iz Bačke Topole gde mahom žive pripadnici mađarske manjine, tokom dana je na Fejsbuku ovaj meč nazvala "derbijem juga" sa aluzijom na veliku Mađarsku.


- Moraju svi da znaju - zbog svih aktera ovde, pa i svih ostalih u celoj Srbiji. Ovo nije bio derbi ne znam kakav i ovo nije bio derbi da je bio srpski derbi - da se to jednom zna, ovo je bio derbi severa Srbije, velike naše Srbije, najveće na svetu, i to mora da se zna. U Srbiji se igra srpski derbi i ne može da se igra drugačiji derbi. Danas se igrao srpski derbi, derbi velikog severa Srbije, velike Vojvodine", emotivno je rekao Lalatović posle utakmice za televiziju "Arena sport".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (5)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove