BIVŠI NAPADAČ ZVEZEDE OSTAJE U HRVATSKOJ: Ovde sam iz sportskih razloga, ne razmišljam u nekom drugom smeru

Novosti online

01. 08. 2020. u 10:55

SRPSKI napadač Ognjen Mudrinski, produžio je ugovor sa hrvatskom Goricom.

БИВШИ НАПАДАЧ ЗВЕЗЕДЕ ОСТАЈЕ У ХРВАТСКОЈ: Овде сам из спортских разлога, не размишљам у неком другом смеру

Foto: FK Gorica

Bivši fudbaler Vojvodine, Jagodine, Čukaričkog, Spartaka, Crvene zvezde, ali i brojnih inostranih klubova, stigao je na pozajmicu u Goricu iz poljske Jagelonije u februaru ove godine i od tada je upisao 12 mečeva i postigao četiri gola uz dve asistencije za 465 minuta na terenu.

Hrvatski novinari pitali su Mudrinskog da li bi, kao bivši igrač, ali i navijač Crvene zvezde, mogao u budućnosti da nosi dres Hajduka ili zagrebačkog Dinama, najvećih klubova u ovoj zemlji.

– Do sada nisam razmišljao o tome, ali zašto ne, mogu sebe zamisliti u tim klubovima. Ovde sam iz sportskih razloga, ne razmišljam u nekom drugom smeru, rekao je za “24 sata“ Mudrinski, koji je u istoriju Crvene zvezde ušao kao jedini igrač koji je na svom debiju postigao tri gola.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!