ŠVAJCARCI UTIČU NA SRPSKI FUDBAL: Jang Bojs pomogao Partizanu, odmogao Zvezdi

V. N.

01. 08. 2020. u 18:05

MLADI momci iz Berna opet su najbolji, večiti rivali u Srbiji različito gledaju na ovu vest.

ШВАЈЦАРЦИ УТИЧУ НА СРПСКИ ФУДБАЛ: Јанг Бојс помогао Партизану, одмогао Звезди

Foto: N. Paraušić

Fudbaleri Jang bojsa odbranili su titulu prvaka Švajcarske, što nije išlo naruku Crvenoj zvezdo, ali jeste Partizanu u predstojećim evropskim kvalifikacijama.

Crveno-belima je mnogo više odgovaralo da prvak bude Sent Galen, što im je garantovalo da će biti povlašćeni i u trećem kolu doigravanja za Ligu šampiona.

Ovako, Jang bojs je zahvaljujući boljem klupskom koeficijentu dobio privilegovanu poziciju u trećem kolu kvalifikacija, a srpski prvak je ostao prvi ispod crte. Zvezda će uskočiti među povlašćene ukoliko se u prva dva kola saplete neko od favorita: Seltik, Dinamo Zagreb, Astana ili baš Jang bojs.

Sa druge strane, Partizan će zbog ovakvog raspleta u švajcarskom prvenstvu biti povlašćen u sva četiri kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!