POKETINO TRAŽI POSAO: Otvoren sam za nove izazove, prihvatiću pravi projekat

Tanjug

02. 08. 2020. u 14:45

ČEKA pravu ponudu dok odmara.

ПОКЕТИНО ТРАЖИ ПОСАО: Отворен сам за нове изазове, прихватићу прави пројекат

Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Argentinski fudbalski stručnjak Maurisio Poketino izjavio je da je zainteresovan za novi izazov i izvan engleske Premijer lige.

- Premijer liga ima komercijalne prednosti, ali La Liga, Serije A, Liga 1 i Bundesliga su takođe moćne. Odgovara mi engleska liga, ali sam otvoren i za nove izazove, za rad koji bi me mogao učiniti boljim trenerom. Ljudi se ponašaju kao da treneri žele projekt, ali je istina da želimo pronaći klub i predsednika čije nas ideje postepeno vode do uspeha. Kad ta prilika dođe, prihvatiću je - rekao je Poketino za španski list "El Pais".

Bivši menadžer Totenhma dugo je povezivan sa Juventusom, a Argentinac je bez angažmana od novembra 2019. godine kada je dobio otkaz posle pet sezona u londonskom klubu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove