PROVOKACIJE NE REMETE ODNOSE: Vojvodina veruje da će TSC rešiti problem sa ponašanjem navijača

S. B.

03. 08. 2020. u 19:28

POTEZ dela navijača TSC, koji su u petak uveče pred srpski derbi dva vojvođanska superligaša u Senti, dali epitet "južni derbi", nije primeren odnosima fudbalera Bačke Topole i Vojvodine, klubova koji neguju izuzetno sportske i prijateljske odnose.

ПРОВОКАЦИЈЕ НЕ РЕМЕТЕ ОДНОСЕ: Војводина верује да ће ТСЦ решити проблем са понашањем навијача

Foto: S. Bajić

To su danas u razgovoru sa novinarima potvrdili Dragoljub Samardžić, predsednik i Ljubomir Apro, potpredsednik Novosađana i naglasili da bilo kakvi pamfleti i provokacije neće uticati na sportsku saradnju.

- Taj potez je nesportski i za Vojvodinu neprihvatljiv, ali neće narušiti odnose sa TSC, koji će sa svojim neodgovornim navijačima, ako su to uopšte navijači, razrešiti problem. a uostalom za to postoje i nadležne službe - ističu Samardžić i Apro.

S druge strane, Novosađani u remiju (2:2) u Senti nisu zadovoljni arbitražom Novaka Simovića i zvanično su se obratili FSS, Sudijskoj organizaciji i Zajednici superligaša sa zahtevom za njegovo izuzeće.

- Oštećeni smo drastično, ali niti smemo niti želimo da javno ističemo, već da sa FSS nađemo najbolje rešenje. Analizom neka se bave nadležni, a mi smo preduzeli odgovarajuće mere, razgovarali smo sa našim trenerom. Ništa nismo obećali, jer obećanja nisu klupska politika, već činjenica da svako radi svoj posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk