DAŠIĆ STIGAO U NIŠ: Mogu da pokrijem nekoliko pozicija, došao sam da pomognem klubu da ispuni ciljeve

Beta

03. 08. 2020. u 22:06

FUDBALSKI klub Radnički saopštio je danas da je novi igrač tog kluba 19-godišnji Danilo Dašić.

ДАШИЋ СТИГАО У НИШ: Могу да покријем неколико позиција, дошао сам да помогнем клубу да испуни циљеве

Foto: FK Radnički Niš

Crnogorski fudbaler ponikao je u rodnom Beranu i zaigrao je seniorski fudbal sa 17 godina, a onda je dobio poziv Monaka i proveo šest meseci u Kneževini. Transfer u Monako se nije realizovao, pa se Dašić obreo u ekipi Zlatibora, kojoj je prošle sezone pomogao da se prvi put u istoriji plasira u Superligu Srbije.

- Ovo je novo iskustvo za mene. Imao sam priliku da se uverim da je Radnički vrhunski organizovan klub. Došao sam da pomognem Radničkom da ispuni svoje ciljeve, a to su i moji lični ciljevi. Da igram u timu koji se bori za vrh tabele i plasman u Evropu - rekao je Dašić.

Osnovna pozicija mu je zadnji vezni, ali se dobro snalazi i na mestu štopera.

- Mogu da pokrijem nekoliko pozicija na terenu. Ovde je žestoka konkurencija, puno je kvalitetnih igrača, ali to mi je samo motiv više da naporno radim i izborim se za svoje mesto u Radničkom - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)