TRENER MAČVE: Zvezda je najkvalitetnija u ligi, ali ne plašimo se, moji igrači će uživati

Beta

07. 08. 2020. u 18:39

TRENER fudbalera Mačve Dragan Aničić rekao je danas da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u ligi, ali je istakao da njegov tim neće predati pre utakmice i da je spreman za borbu.

ТРЕНЕР МАЧВЕ: Звезда је најквалитетнија у лиги, али не плашимо се, моји играчи ће уживати

Foto: M.Vukadinović

"Kada igrate protiv Crvene zvezde, stvar je jasna, to je sigurno najkvalitetnija ekipa u našoj ligi, što ne znači da se mi predajemo pre utakmice. Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru. Ne plašimo se, ovo je za nas izazov i igrači će pokušati ono što je u ovom trenutku možda neostvarivo", rekao je Aničić.

Fudbaleri Mačve u nedelju dočekuju Crvenu zvezdu u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

"Zvezda ima 30-tak igrača u svom pogonu i svaki od njih ima kvalitet da reši utakmicu, a u prethodna dva kola imali ste priliku da vidite lepu i efikasnu igru crveno-belih. U nekim utakmicama koje smo igrali ranije protiv Zvezde, pokazalo se da možemo da im pariramo, neke partije su rešavali lagano, tako da očekujem od mojih igrača prvo da uživaju u ovoj utakmici, kao i da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat", rekao je Aničić.

Kapiten Filip Pejović rekao je da predstojeća utakmica ima dva epiteta - najlepša i najteža.

"O Zvezdi ne bih puno govorio, opšte je poznato kakav je to klub i koliko je kvalitetan tim. Što se tiče nas, mislim da smo dobro startovali ovo prvenstvo, mogli smo bodovno bolje da stojimo, ali nivo igre je dobar i zaista mnogo bolji nego prošle sezone. Mislim da u velikoj meri, naredni meč zavisi od nas igrača, koliko ćemo da ispoštujemo taktičke zadatke koje šef bude postavio, kao i od naše discipline, upornosti i koncentracije u svakom minutu", rekao je on.

Utakmica se igra u nedelju u Šapcu od 18.30.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)