PETROVIĆ PRED MAČVU: Stanković nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu

Beta

08. 08. 2020. u 17:25

FUDBALER Crvene zvezde Njegoš Petrović rekao je danas da je svaki meč važan u borbi za titulu i dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da osvoji nova tri boda u utakmici protiv Mačve.

ПЕТРОВИЋ ПРЕД МАЧВУ: Станковић нас стално подсећа да је свака утакмица борба за титулу

Foto: M. Vukadinović

- Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister (trener Dejan Stanković) nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo - rekao je Petrović, prenosi klub.

Fudbaleri Zvezde sutra gostuju ekipi Mačve, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

- Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo koncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova - rekao je Petrović.

Izabranici Dejana Stankovića su novu sezonu počeli sa dve ubedljive pobede, protiv Novog Pazara i Radničkog iz Niša.

- Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama - rekao je Petrović.

- Još se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi - dodao je on.

Na današnji dan 2019. godine Njegoš Petrović zvanično je promovisan kao fudbaler Crvene zvezde, a godinu dana kasnije može se pohvaliti osvojenom prvenstvenom titulom i igranjem u najelitnijem evropskom takmičenju.

- Već četiri godine igram seniorski fudbal, međutim imam 21 godinu i dalje spadam u grupu mlađih igrača. Nikada se nisam bolje osećao u karijeri, posebno poslednjih šest meseci. Sigurno da mi je najlepši momenat u Crvenoj zvezdi debi u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i pobeda od 3:1 - rekao je on.

Petrović nije bio u prilici da odradi celokupne pripreme zbog povrede zgloba, ali, kako je rekao, značilo mu je što sam bio sa ekipom na Divčibarama.

- Posmatrao sam kako je tekao celokupni trenažni proces i prisustvovao analizama. Zbog povrede sam morao da izostanem sa većeg dela rada na terenu, ali sam što se tiče teorijskih zahteva bio u potpunosti uključen - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!