DANCI NAJVEĆA PRETNJA, TIRANA IZAZOV: UEFA skratila listu Zvezdinih rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

V. N.

09. 08. 2020. u 22:33

CRVENA zvezda je imala sreće kod žrebanja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a ona će je pogledati ukoliko u ponedeljak (12) na žrebu izbegne Mitjiland.

ДАНЦИ НАЈВЕЋА ПРЕТЊА, ТИРАНА ИЗАЗОВ: УЕФА скратила листу Звездиних ривала у другом колу квалификација за Лигу шампиона

Ilustracija foto: EPA

Srpski prvak je u nedelju uveče saznao potencijalne rivale u drugom kolu kvalifikacija (25. ili 26. avgust) a ubedljivo najteži od njih je danski prvak, a mogući su i Sarajevo i Tirana.  

Poznato je da su crveno-beli prošle sezone pobedili u dramatičnom dvoboju Kopenhagen, a Mitjiland je ubedljivo osvojio titulu u svojoj zemlji. Mnogo bi bolje bilo da Zvezda dobije nekog od pobednika iz ova tri duela: 1.  Šerif (Moldavija) – Fola Eš (Luksemburg), 2. Konah (Vels) – Sarajevo (BiH), 3. Dinamo T. (Gruzija) – Tirana (Albanija).    

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)