BIĆE TEŠKO GOSTOVANJE: Mrkela o drugom rivalu u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Beta

10. 08. 2020. u 13:49

SPORTSKI direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izjavio je, posle žreba u Nionu, da je potrebno ići korak po korak i da njegov tim prvo mora da prođe Evropu, prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

БИЋЕ ТЕШКО ГОСТОВАЊЕ: Мркела о другом ривалу у квалификацијама за Лигу шампиона

Foto: M. Vukadinović

Potencijali rivali Crvene Zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona su Dinamo Tbilisi i Tirana, odlučeno je danas žrebom, a Mrkela je rekao da je još rano govoriti o protivnicima.

- Pre svega moramo da prođemo prepreku u prvom kolu. Takođe, ne znamo ni ko će nam biti rival jer i njih očekuje direktan duel. Svakako, više bi nam odgovaralo da smo domaćini, ali verujem da kada nema publike to ne pravi toliku razliku iako nas očekuje teško gostovanje - rekao je Mrkela za klupski sajt.

- Fokusirani smo na obaveze koje nas prvo očekuju. Znamo koji su naši ciljevi, ali idemo korak po korak - istakao je on.

Utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biće odigrane 25. ili 26. avgusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S