LIGA EVROPE: Inter posle 10 godina stigao do polufinala, Junajted sa penala slomio Kopenhagen

Tanjug/Novosti online

10. 08. 2020. u 23:08 >> 23:52

ITALIJANSKI i engleski klubovi prošli dalje.

ЛИГА ЕВРОПЕ: Интер после 10 година стигао до полуфинала, Јунајтед са пенала сломио Копенхаген

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Fudbaleri Intera plasirali su se u polufinale Lige Evrope, pošto su večeras u četvrtfinalu na "neutralnom" terenu u Diseldorfu savladali Bajer iz Leverkuzena 2:1 (2:1). Ovo je prvi put od 2010. godine da se italijanski tim plasirao među četiri ekipe u nekom evropskom takmičenju.

Golove za milanski tim postigli su Nikolo Barela u 15. i Romelu Lukaku u 21. minutu, dok je strelac za Leverkuzen bio Kaj Haverc u 25. minutu.

Istovremeno, Mančester Junajted i Kopenhagen su u Kelnu igrali više od 120 minuta. Posle 90 minuta igre nije bilo pogodaka (0:0). Doduše, gol Grinvuda je poništen zbog ofsajda posle gledanja video-tehnologije, a pre toga je VAR zbog ofsajda koji je prethodio faulu poništio odluku sudije o penalu za engleski tim.

Međutim, u prvom produžetku, tačnije u 105. minutu je sudija pokazao na "kreč" posle sumnjive situacije u kaznenom prostoru Danaca. Bruno Fernandeš je postigao pogodak, ujedno i gol koji je odveo "crvene đavole" dalje.

I jedni i drugi čekaju rivala u polufinalu. Mančester će igrati sa boljim iz meča Vulverhempton-Sevilja, a Inter sa pobednikom susreta Šahtjor-Bazel. Oba okršaja su na programu sutra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)