BRUNO POGAĐA I BEZ SKOKA: Fernandeš realizovao 18. penal u nizu

B. Antić

11. 08. 2020. u 18:08

NAVIJAČI Mančester junajteda ne moraju da čekaju da lopta uđe u mrežu posle šuta sa 11 metara da bi slavili.

БРУНО ПОГАЂА И БЕЗ СКОКА: Фернандеш реализовао 18. пенал у низу

Foto: Tanjug/Sascha Steinbach/Pool via AP

Dovoljno je da je Bruno Fernandeš postavi na belu tačku, i već se zna da je to gol. Otkako je u januaru došao među "đavole", Portugalac iz penala ima skor sedam od sedam, a nepogrešiv je bio i sinoć kada je uveo tim u polufinale Lige Evrope pogotkom u produžetku, u 95. minutu meča sa Kopenhagenom (1:0).

Svi su očekivali karakterističan skok pre udarca sa zadrškom iz jedanaesterca 25-godišnjeg veziste, što je redovno činio u poslednje vreme, ali se to nije desilo. Fernandeš je promenio taktiku, brzo šutirao i savladao golmana danskog tima.

Reprezentativac Portugalije u ovom momentu spada među najbolje penaldžije, budući da je protiv Kopenhagena pogodio 18. put zaredom. Od 29 izvedenih najstrožih kazni u karijeri, samo dvaput je bio neprecizan, i to u oktobru 2018. protiv niželigaša Lura u Kupu Portugalije kada je igrao za lisabonski Sporting, i pre toga u dresu Udinezea protiv Napolija 2016.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)