NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI: Suze Danija Pareha na oproštaju od Valensije

Novosti online

13. 08. 2020. u 15:44

BIVŠI fudbaler Valensije Dani Pareho rasplakao se tokom oproštoja od kluba sa "Mestalje".

НИЈЕ МОГАО ДА СЕ СУЗДРЖИ: Сузе Данија Пареха на опроштају од Валенсије

Foto: EPA-EFE/PEPE TORRES

Ovaj 31-godišnjak je 2011. godine stigao među "slepe miševe" i za to vreme je odigrao 282 utakmice i postigao je 54 gola. U Valensiji je proveo devet godina. Sada je vreme za ovi stepenik u karijeri.

Pareho je potpisao za Viljareal, a ekipa sa "Mestalje" mu nije lično već preko njegovog agenta objavila da nije više član kluba. To je Španca rasplakalo tokom oproštajne poruke.

- Hteo sam da završim karijeru u Valensiji, ali mi nisu dozvolili. Uvek sam govorio da u Valensiji imam dve kuće, jednu u kojoj živim i drugu u kojoj igram. Sada sam ostao bez jednog doma. Pokušao sam svom sinu da objasnim da više neću igrati za Valensiju, a on me je upitao zbog čega pošto mnogo voli taj klub. Pitao me je: 'Tata, pa ti oduvek igraš za Valensiju, zbog čega ideš?'. Objasnio sam mu da u fudbalu nekada tako funkcionišu stvari - rekao je Pareho.

Dani Pareho će biti ogromno pojačanje za Viljareal u narednoj sezoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako izabrati kvalitetan probiotik?