ŠĆEPOVIĆ DEMANTUJE PRIČE O HOSPITALIZACIJI: Ma kakva korona, kakva bolnica?!

M. Blažić

13. 08. 2020. u 20:51

TURSKI mediji su započeli "dramu", pojedini srpski je dodatno podgrejali sa naznakom da je Marko Šćepović posle pozitivnog testa na koronu hitno prebačen u bolnicu, a u svemu tome nema ni - trunke istine!

ШЋЕПОВИЋ ДЕМАНТУЈЕ ПРИЧЕ О ХОСПИТАЛИЗАЦИЈИ: Ма каква корона, каква болница?!

Foto: EPA-EFE/TIBOR ILLYES

Nekadašnji igrač Partizana, Olimpijakosa, Videotona, a odskoro napadač tajlandskog Burirama, već prvom porukom posle javljanja za "Novosti" otklonio je svaku dilemu oko istinitosti informacije koje su plasirane sa Bosfora.

- Trčim na traci, javljam se za pola sata...

Tako je i bilo, Marko vedar i nasmejan kao i obično, znao je razlog poziva, ali isto tako i "odakle vetar duva".

- U izolaciji sam od dolaska u Tajland. Dvonedeljni period propisan za boravak isključivo u kućnom ambijentu mi ističe u nedelju, pa ću onda biti u situaciji da se bolje upoznam sa svime što me okružuje u novoj sredini.

Turci pišu, Srbi prenose...

- Sve znam i znam kako je cela zbrka nastala. Neki Turčin je objavio na "Instagramu" da imam koronu i da sam hospitalizovan. I ne samo to, napisao je da su od korone bolesni i moj otac Slađan, kao i brat Stefan. Dovoljno je samo logično razmisliti i shvatiti koliko to nema veze sa realnošću. Brat je u Japanu, otac u Beogradu, a ja sam u Tajlandu. Nemam koronu, niti iko od mojih, sve je u najboljem redu.

STEFANU DOBRO U JAPANU

BRAT Stefan je u Aziju stigao sedam meseci ranije, od januara je član japanskog drugoligaša Mačide Zelvije.

- Imao je problema sa kolenom u poslednje vreme, sada je sve u redu i počeo je da igra. Dobro mu je u Japanu, nema primedaba - smeje se Marko.

Prvi utisci o novoj sredini logično još nisu iskristalisani imajući u vidu da je od dolaska Šćepović izolovan u kućnom ambijentu.

- Znam da se radi o odlično organizovanom klubu koji je konstantno u borbi za najviši plasman. Ranije je tu trener bio Ranko Popović, a sada je Božidar Bandović. Verujem da ću brzo uspeti da se adaptiram na potpuno novi način života i drugačije fudbalske uslove.

Aklimatizacija će biti lakša uz još jednog igrača sa ovih prostora.

- Uz mene, tu je i hrvatski internacionalac Renato Kelić, koji je svojevremeno igrao u Puškaš akademiji i tri godine za rumunsku Krajovu.

Po izlasku iz karantina Šćepović će se odmah priključiti pripremama tima za novu sezonu.

- Počinjemo gostovanjem 13. septembra i koliko znam u početku neće biti publike na tribinama i pored činjenice da Tajland ne spada u grupu rizičnih zemalja. Koliko čujem, dogode se dva-tri slučaja dnevno i to su uglavnom ljudi koji dolaze sa strane. Fascinantno zvuči podatak da u zemlji od 80 miliona stanovnika već dugo nije bilo preminulih od korone - zaključio je potpuno zdravi Marko Šćepović iz kućne izolacije kojoj "ističe rok trajanja".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DAČIĆ OTKRIO DA SU RADMILA I ON PORODIČNO VEZANI Na ivici suza: Ja sam njihov zet