NAJGORA NOĆ U ISTORIJI BARSELONE: Slika iz svlačionice sve govori, Mesi u nikada viđenom stanju (FOTO+VIDEO)

Novosti online

15. 08. 2020. u 09:00

BARSELONA je doživela debakl protiv Bajerna (8:2), jedan od najtežih poraza u istoriji kluba.

НАЈГОРА НОЋ У ИСТОРИЈИ БАРСЕЛОНЕ: Слика из свлачионице све говори,   Меси у никада виђеном стању (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: AP

Fotografija snimljena na poluvremenu utakmice govori više od reči. Vrata Barsine svlačionice ostala su otvorena dok je nemoćni golman Ter Štegen stajao naslonjen uz ivicu. 

U pozadini se vidi očajni Mesi, čiji govor tela sve jasno govori. Bio je Argentinac totalno utučen, kao da mu nije bilo jasno šta je snašlo njegov tim i da to nije kraj. Bio je slomljen.

- Jedna od najgorih, ako ne i najgora noć u istoriji Barselone. Svetlosnim godinama je udaljena od Bajerna, Mesiju nije bilo spasa. Argentinska zvezda je nestala u važnom trenutku, najvažnijem u poslednjih pet godina. Četvrti put u poslednjih pet godina, Barselona je ispala pre polufinala, a argentinska zvezda je ponovo bila odsutna - piše Marka.

Podseća se da je Mesi u prethodnim godinama podbacio protiv Juventusa, Rome i Liverpula, a smatra Marka i da je izneverio lidersku ulogu.

- Iako je jedan od najboljih u istoriji, nije uspeo da nosi Barsu kada joj je bio najpotrebniji. Da, osvojili su tri lige i Kupa Kralja, ali najviše se želi titula Lige šampiona - dodaje se uz opasku da Mesi nije zabeležio asistenciju u poslednjih devet ključnih mečeva kada je Barsa ispadala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)