ŠPANSKI MEDIJI O PORAZU BARSELONE: Poniženje, sramota... Šta dalje?

Tanjug

15. 08. 2020. u 11:32

ŠPANSKI mediji složni su u oceni da je debakl fudbalera Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna sa 8:2, istorijsko poniženje.

ШПАНСКИ МЕДИЈИ О ПОРАЗУ БАРСЕЛОНЕ: Понижење, срамота... Шта даље?

Foto AP

"Najtužnija noć u istoriji Barselone. Ovo je ponižavajući rezultat, u rangu poraza u finalu Lige šampiona u Atini 1995. godine od Milana 4:0", navodi Marka.


"Istorijsko poniženje" je naslov u Sportu i AS-u, dok Mundo Deportivo kaže da je poraz od Bajerna "kraj sramotnog ciklusa", podsetivši u tekstu da Barselona prvi put posle 12 godina završava sezonu bez trofeja.

Šta dalje? Jasno je da prvo sledi smena "nedoraslog" trenera Kike Setijena, kao i velika rekonstrukcija tima u kojoj niko nije nedodirljiv, pa ni Lionel Mesi, navode mediji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove