IBRA ČERUPA MILAN: Zlatan postaje treći najplaćeniji igrač u Seriji A?

Novosti online

15. 08. 2020. u 12:44

ODLIČNO je u finišu sezone igrao Milan, ali i Zlatan Ibrahimović.

ИБРА ЧЕРУПА МИЛАН: Златан постаје трећи најплаћенији играч у Серији А?

Foto: Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Iako ima 39 godina sjajni švedski fudbaler i dalje predstavlja strah za protivničke golmane. Postavlja se pitanje da li će on i sledeće sezone predvoditi napad "rosonera".

Ibrahimović je upravi kluba poslao jasnu poruku. Naime, on traži platu od 7.500.000 miliona evra godišnje i ukoliko mu daju te pare - produžiće ugovor.

Milan s druge strane nudi 5.000.000 fiksno i još 1.000.000 u bonusima. Naizgled to nije velika razlika, međutim, postoji razlog zašto želi više.

Ne bi Ibra bio to što jeste kada ne bi imao razlog zašto želi više novca - jasno je hoće da bude najplaćeniji u timu. Tih šest miliona trenutno prima Đanluiđi Donaruma.

Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Ibradžimović postavio jasne uslove upravi Milana

Ukoliko mu uprava Milana da sumu koju traži postao bi treći najplaćeniji fudbaler u Seriji A. Ispred njega bi bili samo Kristijano Ronaldo - 31 milion evra i još jedan igrač Juventusa Matijas de Liht - 8.000.000 evra.

Ibrahimovićev ugovor sa klubom sa "San Sira" ističe poslednjeg dana avgusta. Šveđanin je imao dobru prošlu sezonu. U prvenstvu Italije je postigao 10 golova, ukupno 11.

Zlatan ima svoj stav i malo je verovatno da će od njega odustati, tako da je uprava Milana svesna šta joj je činiti, ne bi li navijači "rosonera" gledali 39-godišnjaka u napadu i sledeće sezone.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)