BEN NAJAVIO ULAZAK U ISTORIJU ZVEZDE: Protiv Evrope 50. gol u crveno-belom

Tanjug

15. 08. 2020. u 16:10

FUDBALER Crvene zvezde El Fardu Ben, sa dva pogotka protiv Spartaka došao je do 49 golova u crveno-belom dresu, a jubilarni 50. najavljuje za utorak i meč protiv Evrope sa Gibraltara na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

БЕН НАЈАВИО УЛАЗАК У ИСТОРИЈУ ЗВЕЗДЕ: Против Европе 50. гол у црвено-белом

Foto: M. Vukadinović

- Utakmica protiv Spartaka bila je "luda" za mene jer sam promašio penal, postigao dva gola, a i skrivio sam penal. Veoma zanimljivo, ali najvažnije je da smo osvojili bodove - rekao je Ben za klupski sajt.

Reprezentativac Komorskih ostrva istakao je da voli da igra na poziciji centralnog napadača, kao što je to bilo protiv Subotičana.

- Gde god me trener postavi na terenu trudim se da pomognem ekipi. Juče sam bio špic i to mi je naravno mnogo lakše, jer sam bliži golu, imam mnogo više prilika da postignem pogodak i ne trčim mnogo kao kada igram na poziciji krila. Ipak, ako trener odluči da ću igrati po strani takođe ću biti srećan.

Sledeći izazov je Evropa sa Gibraltara i prilika za jubilarni 50. gol.

- Na svakoj utakmici pokušavam da postignem gol i pomognem timu, to mi je na pameti. Kada god dođe gol biće dobro. Pedeseti gol je zaista neverovatna brojka za mene, posebno u ovako velikom klubu. To znači da ću ući u istoriju tima i to će biti jako lepo za mene jer sam ovde gotovo tri godine i to je veliko dostignuće - poručio je Ben.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer