„NOVOSTI” SAZNAJU: Fudbaler Evrope pozitivan na koronu pred meč sa Zvezdom

Z. Ćorović

17. 08. 2020. u 18:00

KORONA je umešala prste i u premijerni duel Crvene zvezde sa Evropom.

„НОВОСТИ” САЗНАЈУ: Фудбалер Европе позитиван на корону пред меч са Звездом

Foto: Twitter/@EuropaFC_Gib

Kako saznaju "Novosti", jedan fudbaler šampiona Gibraltara nije doputovao sa ekipom u Beograd, jer je na poslednjem testiranju, pred put, imao pozitivne rezultate.

- Jedan od naših igrača je ostao u Gibraltaru zbog pozitivnog testa na koronu. Svi ostali su negativni na proverama od pre 72 sata, a uradili smo još jednu seriju testova u ponedeljak ujutro i čekamo rezultate - potvrdio je Peter Kabezuto, predsednik Evrope.

Radi se o desnom beku i on je, kao što pravila nalažu, ostao kod kuće. Svi ostali su bili negativni i u nedelju uveče su čarterom stigli u srpsku prestonicu i po dolasku su imali prvi trening na stadionu "Rajko Mitić", a večeras će odraditi i drugi.

Po propisima UEFA, sve ekipe su u obavezi da testiraju svoje igrače najkasnije 72 sata pre utakmice, a to su obavezni da urade ukoliko to zahteva i zemlja u koju dolaze. Srbija to ne traži, ali su gosti iz Evrope, na svoju inicijativu i danas uradili iz predostrožnosti još jedan test kod nas.

Takođe, fudbaleri Zvezde testirali su se na virus korona u nedelju uveče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)