UEFA VERUJE SRBINU: Novak Simović sudi meč koji Zvezdu može da pogura među nosioce u trećem kolu kvalifikacija za LŠ

Novosti online

18. 08. 2020. u 15:40

VIRUS korona stavio je UEFA u veoma apsurdnu situaciju.

УЕФА ВЕРУЈЕ СРБИНУ: Новак Симовић суди меч који Звезду може да погура међу носиоце у трећем колу квалификација за ЛШ

foto: M. Vukadinović

Usled nastavka takmičenja posle višemesečne pauze, došlo se u situaciju da se prvi polufinalni meč elitnog takmičenja iz nastavljene sezone poklopi sa početkom kvalifikacija za učešće u grupnoj fazi sezone koja dolazi.

Fudbaleri Crvene zvezde put ka trećem uzastopnom učešću u Ligi šampiona počinju večeras od 21 sat protiv šampiona Gibraltara Evrope, a dok pažnja navijača crveno-belih bude usmerena ka travi stadiona "Rajko Mitić", jednim okom gledaće i na rezultate mečeva u kojima se sastaju Dinamo Brest - Astana i Seltik - Rejkjavik, jer bi u slučaju jednog iznenađenja izabranici Dejana Stankovića u trećem kvalifikacionom kolu, takođe, bili među povlašćenim ekipama.

Kako je Seltik apsolutni favorit protiv šampiona Islanda, crveno-beli će se više uzdati u mogućnost da šampion Belorusije eliminiše Astanu, a zanimljivo je da je UEFA za sudije ovog duel odredila ekipu srpskih arbitara na čelu sa Novakom Simovićem, kojem će pomagati Nemanja Petrović i Nikola Đorović.

Podsetimo, zbog slične situacije nedavno se Lion pobunio, jer je za nedavni meč protiv Mančester sitija u četvrtfinalu delegiran Holanđanin Dani Makeli. Francuzi su to smatrali sukobom interesa, jer bi ispadnanje Liona poguralo Ajaks direktno u grupnu fazu elitnog takmičenja.

Očigledno je da UEFA ima puno poverenje u jednog od najboljih srpskih arbitara, pa mu je dala zadatak da sa svojim timom vodi jedan od zahtevnijih mečeva prvog kola kvalifikacija, u kojem ishod čak može da utiče i na sudbnu srpskog predstavnika u daljim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove