U KOMI POSLE UDARA GROMA: Ovo je trener kojem se lekari bore za život

Z. GLIGORIJEVIĆ

18. 08. 2020. u 21:54

TRENER FK Jagodina Stefan Pavlović (28), koga je udario grom večeras oko 19 sati prilikom treninga na pomoćnom terenu na veštačkoj travi iza glavnog terena, je u komi.

У КОМИ ПОСЛЕ УДАРА ГРОМА: Ово је тренер којем се лекари боре за живот

Foto privatan arhiva

Nalazi se na aparatima, a lekari Opšte bolnice u Jagodini bore se za njegov život. Doktori kažu da je veoma važno što su mu njegove kolege odmah dale veštačko disanje.

- Na terenu sam bio sa još četvoricom trenera i preko 50 dece. Trenitrali smo, jer nije bilo grmljavine, ni nevremena. Stefan je trenirao decu uzrasta od 9 i 10 godina. Odjednom je udario samo jedan grom i to pravo u Stefana. On je odmah pao. Svi smo bili u šoku, ali smo brzo reagovali. Pritrčali su svi treneri i neki roditelji, davali su mu veštačko disanje i ukazali prvu pomoć. Roditelji su utrčali na teren da bi uzeli svoju decu, a deca su potrčala ka roditeljima. Hitna pomoć je došla za pet-šest minuta i odmah su ga odvezli u Opštu bolnicu – navodi za „Novosti“ trener mlađih selekcija FK Jagodina Goran Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)