SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU: Brest izbacio Astanu i srpskom prvaku otvorio vrata povlašćenih u trećem kolu kvalifikacija za LŠ

Novosti online

18. 08. 2020. u 22:31

UKOLIKO uspešno savladaju prve dve prepreke na putu ka grupnoj fazi Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde će i u trećem kolu biti među povlašćenim timovima prilikom žreba.

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Брест избацио Астану и српском прваку отворио врата повлашћених у трећем колу квалификација за ЛШ

Ilustracija foto: EPA

To im je omogućio beloruski šampion Dinamo Brest, koji je kao domaćin napravio iznenađenje pobedivši kazahstansku Astanu 6:3, plasiravši se tako u drugo kolo kvalifikacija za elitno takmičenje.

Sada srpski tim navija za Bajern, jer bi trijumf Bavaraca protiv Liona doneo i definitivno mesto povlašćenog u trećoj rundi. To znači da bi izbegli ekipe poput Seltika, Olimpijakosa, Dinamo Zagreba, Jang Bojsa...

Golove za Brest su postigli Mihail Gordejčuk u 15. i 22, Kiril Pečenin u 17, Pavel Sedko u 37, Abdulaje Dialo u 55. i 90. minutu.

Strelci za Astanu bili su Marin Tomasov u 45, Dorin Rotariu u 53, Abzal Bejsebekov u 87. minutu.

U drugom kolu Dinamo će igrati protiv boljeg iz duela velškog Konahsa i Sarajeva iz Bosne i Hercegovine.

Mesto u drugom kolu obezbedili su i fudbaleri poljske Legije koji su na svom terenu savladali Linfild iz Severne Irske sa 1:0. Legija je u finišu meča slomila otpor Linfilda golom Hosea Kantea u 82. minutu.

Linfild je od 75. minuta igrao sa igračem manje nakon isklučenja Kirka Milera.

U drugom kolu Legija će igrati sa boljim iz duela jermenskog Ararata i Omonije sa Kipra.

Za Legiju je svih 90 minuta odigrao srpski internacionalac Filip Mladenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)