POZNATO STANJE TRENERA POSLE UDARA GROMA: Pavlović na respiratoru, čeka se odluka lekarske komisije

Novosti online

19. 08. 2020. u 11:18

TRENER mlađih kategorija FK Jagodina Stefan Pavlović, koga je u utorak na terenu tokom treninga udario grom, još je u šok sobi intenzivne nege Opšte bolnice u Jagodini.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ТРЕНЕРА ПОСЛЕ УДАРА ГРОМА: Павловић на респиратору, чека се одлука лекарске комисије

foto: Privatna arhiva

Ono što prenosi Telegraf.rs je da njega drža priključenog na respirator i u veštačkoj komi, a trebalo bi uskoro da ga prebace u neku od bilnica u Beogradu.

- Lekari rade svoj posao. On, realno, može i da se skine sa respiratora, međutim, timu lekara koji brine o njemu treba prepustiti takve odluke - navodi izvor portala. - Ukoliko procene da tako treba, on može biti prebačen i u Beograd, u neku od tercijarnih ustanova.

Pavlović je bio klinički mrtav kad su ga dovezli u bolnicu. Prva lekarska pomoć ukazana mu je na terenu oko 19 sati, odakle je prevezen u bolnicu. Od mladih igrača koji su trenirali u tom trenutku niko nije povređen.

Kako je za naš list “Večernje novosti” u utorak rekao trener mlađih selekcija FK Jagodina Goran Jović, u trenutku kada se tragedija dogodila nije bilo grmljavina, a ni nevremena.

- Stefan je trenirao decu uzrasta od 9 i 10 godina. Odjednom je udario samo jedan grom i to pravo u Stefana koji je odmah pao. Svi smo bili u šoku, ali smo brzo reagovali. Pritrčali su svi treneri i neki roditelji, davali su mu veštačko disanje i ukazali prvu pomoć. Roditelji su utrčali na teren da bi uzeli svoju decu, a deca su potrčala ka roditeljima. Hitna pomoć je došla za pet, šest minuta i odmah su ga odvezli u Opštu bolnicu - ispričao je Jović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

FANTASTIČAN USPEH: Evo šta je Novak Đoković zaradio plasmanom u finale Šangaja