DA BUDEMO BAJERNOV KAMENČIĆ U CIPELI: Olimpik iz Liona se iz potaje nada čudu u Lisabonu

POSLE istorijskog uspeha koji je sinoć postigao PSŽ, još jedan francuski klub nada se večeras plasmanu u finale Lige šampiona.

ДА БУДЕМО БАЈЕРНОВ KАМЕНЧИЋ У ЦИПЕЛИ: Олимпик из Лиона се из потаје нада чуду у Лисабону

Foto: AP

Zadatak Olimpika iz Liona biće, međutim, mnogo teži, imajući u vidu ime protivnika, Bajerna iz Minhena, jedinog neporaženog u dosadašnjem toku takmičenja, koji je u četvrtfinalu ponizio Mesijevu Barselonu sa 8:2.

Olimpik je apsolutni autsajder u ovom meču, ali se u Lionu nadaju da mogu da naprave još jedno iznenađenje, posle sukcesivnih eliminacija dve takođe velike evropske fudbalske institucije, Juventusa iz Torina i Mančester sitija.

- Sada drugi počinju sebi da postavljaju pitanja. Nekada je dovoljan kamenčić u cipeli da vas spreči da se popnete na vrh. Nadam se da ćemo mi biti taj kamenčić za Bajern – poručio je pred večerašnji meč trener Olimpika Rudi Garsija.

Iznenađenju se nada i stotinak navijača iz grada na obalama Rone i Saone, koji su
otputovali u Lisabon. Za njih je ovo što je njihov tim do sada postigao već veliki uspeh i sve ostalo bilo bi pravi bonus.

Evenutalna pobeda protiv "fudbalske logike" bila bi sinonim i za neviđeni uspeh francuskog fudbala, sa dva tima u finalu. Ipak, u to malo ko veruje čak i u Francuskoj. Navijači PSŽ se bar nadaju da će Lion, ako ništa drugo, dobro izmučiti Bajern i iscrpeti deo snage njegovim igračima pred veliko finale u nedelju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)