AKO ŽELIMO TROFEJ MORAMO DA POBEDIMO NAJBOLJE: Gudelj zna šta je potrebno Sevilji da osvoji Ligu Evrope

Beta

20. 08. 2020. u 18:27

FUDBALER Sevilje Nemanja Gudelj rekao je da njegova ekipa može da pobedi svaki tim i da očekuje dobru utakmicu protiv Intera, u finalu Lige Evropa.

АКО ЖЕЛИМО ТРОФЕЈ МОРАМО ДА ПОБЕДИМО НАЈБОЉЕ: Гудељ зна шта је потребно Севиљи да освоји Лигу Европе

Nemanja Gudenj i Lionel Mesi Foto "Instagram" N. Gudelj

- To je ekipa iz Liga šampiona koja uvek ima ambicije da osvoji titulu u Italiji. Oni su jak i veliki klub. Već smo znali, a oni su to pokazali protiv Šahtjora, uradili su ono što je trebalo da urade. Svesni smo da imaju dobre igrače i da ćemo morati da se prikažemo najbolju verziju našeg tima ako želimo da pobedimo - rekao je Gudelj za Estadiodeportivo.

Fudbaleri Sevilje i Intera igraju u petak od 21 sat u Kelnu u finalu Lige Evropa. Sevilja je u polufinalu pobedila Mančester junajted sa 2:1, a Inter je bio bolji od Šahtjora sa 5:0.

- Mi smo, takođe, svesni svojih mogućnosti, potencijala koji imaju igrači i sigurno će to biti veoma dobra utakmica - dodao je srpski fudbaler.

On je rekao i da je uveren da njegova ekipa može da pobedi Inter.

- Sigurno. Možemo da pobedimo svaki tim ako igramo na našem najvišem nivou, ako radimo kao što smo radili cele sezone i da taktički obavimo posao kao i obično. Ako sve to uradimo kako treba, možemo da pobedimo svakoga. Imamo veliki kvalitet u našoj grupi. Kao što sam rekao, oni su tim za Ligu šampiona, kao Mančester junajted i ako želimo da osvojimo Ligu Evropa, moramo da pobedimo najbolje ekipe - naveo je Gudelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!