KOMPLETIRANA SERIJA A: Specija prvi put u italijanskoj eliti, navijači na ulicama Ligurije (VIDEO)

I. J.

21. 08. 2020. u 09:22

PLASMANOM Specije među najbolje fudbalske timove Italije kompletirana je Serija A.

КОМПЛЕТИРАНА СЕРИЈА А: Специја први пут у италијанској елити, навијачи на улицама Лигурије (ВИДЕО)

foto: EPA

Klub iz Legurije je ovim postigao najbolji rezultat od kada postoji, a navijači su to proslavili kako dolikuje fudbalskim uspesima – na ulicama do poslednjeg atoma snage.

Specija je u prvom meču bila bolja od Frosineonea, koji sa klupe predvodi nekadašnji čuveni fudbaler Aleksandro Nesta (1:0). U revanšu je bila poražena istim rezultatom. Međtuim, plasman u Seriju A izborila je zbog boljeg plasmana u regularnom delu sezone. Bila je treća, iza Beneventa i Krotonea koji su automatski dobili mesto u jačem društvu.

Za navijače Specije ovo je bio trenutak za pamćenje i tek će ih biti jer će im, naredne sezone, u goste dolaziti velikani koje su gledali samo na TV. Na žalost slavlja na stadionu nije bilo zbog mera zaštite usled pandemije virusa korona, ali Italijani su se organizovali i gledali šta se dešava na terenu kroz rešetke, a kada je sudija svirao kraj napravili su i bakljadu. Nisu propustili priliku da slave istorijski uspeh svog kluba na ulicama grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk