MESI UPALIO MEDIJSKI ALARM: Argentinac drži svet u neizvesnosti, ostaje li ili odlazi iz Barselone?

Novosti online

21. 08. 2020. u 12:01

CEO sportski svet, sa nestrpljenjem izčekuje, odluku Lionela Mesija da li će nastaviti karijeru u Barseloni ili će je ipak napustiti posle 20 godina.

МЕСИ УПАЛИО МЕДИЈСКИ АЛАРМ: Аргентинац држи свет у неизвесности, остаје ли или одлази из Барселоне?

foto: EPA

Sve špekulacije oko odlaska sa Kamp Noua, za mnoge, najboljeg fudblaera sveta počele su posle ubedljivog poraza Barselone od Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona. Podgrejane su u četvrtak kada je novi trener Barse Ronald Kuman javno rekao da je “Mesi blizu izlaznih vrata jer mu je rekao da ne vidi svoju svrhu i budućnost u Barseloni, ali da je svetstan teškoća rastanka zbog aktivnog ugovora”.

Efekat ovih reči je bio eksplozivan, ali nijedna ozbiljna svetska medijska kuća nije se vodila ekskluzivnim saznanjem o rastanku kluba sa legendarnim igračem, niti je potencirala na Mesijevom odlasku.

Većina španskih medija se bavila objašnjenjem informacija i razgovora na relaciji trener – fudbaler, Kuman – Mesi. Istina je da gde ima dima ima i vatre i da je “Argentinac više van kluba nego unutar njega, ali niko nije izgubio nadu da je to samo prolazan gubitak motivacije i entuzijazma”.

“Mundo deportivo” je naglasio najvažnije činjenice da “Mesi ne vidi jasno svoju poziciju, ali je svestan da u ugovoru ima klauzulu od 700.000.000 evra”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)