SRBIN ODLAZI ZA VELIKI NOVAC: Liverpul spreman da proda Grujića

Novosti online

21. 08. 2020. u 16:32

SRPSKI fudbaler Marko Grujić će po svemu sudeći u ovom prelaznom roku napustiti Liverpul.

СРБИН ОДЛАЗИ ЗА ВЕЛИКИ НОВАЦ: Ливерпул спреман да прода Грујића

Foto: EPA

Defanzivni vezista je prethodne dve sezone proveo u Herti na pozajmici, a klub sa "Enfilda" je procenio da je došlo vreme da ga "unovči" i to za 22 miliona evra.

Mnogo klubova bi htelo da vidi đaka Crvene zvezde u svojim redovima. To su pre svega ekipe iz Bundeslige, ali i Premijer lige, piše "Goal.com".

Naravno Herta je ta koja bi dovela Grujića. Osim tima iz Berlina, Srbina žele i Ajntraht Frankfurt, Verder i Borusija Menhengladbah. Dok su klubovi iz Premijer lige koji se interesuju za njega Kristal Palas i Aston Vila.

Klub iz Londona, čiji je kapiten Luka Milivojević, je navodno kontaktirao Grujićeve zastupnike kako bi transfer bio obavljen, ali najveće šanse za njegov potpis ima Herta.

Grujić je u januaru 2016. godine stigao u Liverpul iz Crvene zvezde u transferu vrednom 7,5 miliona evra. Za "crvene" je odigrao samo 14 utakmica i nije uspeo da se izbori za ozbiljniju minutažu zbog prejake kokurencije.

Sjajni fudbaler je sada na ceni i može da bira da li će u Englesku ili da karijeru nastavi u Nemačkoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)