SADA SE NADAM DERBIJU ZA ORLOVE: Strahinja Pavlović za "Novosti" o pozivu u tim

M. B.

22. 08. 2020. u 08:10

TRI meča za selekciju do 16 godina, jedan više za godinu dana stariji uzrast, deset utakmica za omladinsku reprezentaciju, pa četiri za mladu.

САДА СЕ НАДАМ ДЕРБИЈУ ЗА ОРЛОВЕ: Страхиња Павловић за Новости о позиву у тим

Foto: M. Vukadinović

Posle skoro četvorogodišnjeg staža u brojnim selekcijama našeg reprezentativnog fudbala Strahinja Pavlović je u četvrtak dočekao da vidi svoje ime na spisku najjačeg nacionalnog tima pred mečeve B Lige nacija protiv Rusije i Turske (3. i 6. spetembar).

Očekivano, mladi defanzivac, koji je ovog leta kao 19-godišnjak pojačao redove francuskog prvoligaša Monaka, nije krio radost zbog jednog od najznačajnijih iskoraka u dosadašnjem toku karijere.

- Jako sam srećan, ovo je velika čast za mene, verujem da to nije ni potrebno posebno da apostrofiram - rekao je Pavlović za "Novosti". - Korak po korak stigao sam i do poziva za najjači državni tim. Nadam se da ću se pokazati u najboljem svetlu i da ću opravdati poverenje koje mi je ukazao selektor Tumbaković. Sada kad sam tu nadam se i debiju za nacionalni tim.

Poslednjih dana je bilo mnogo pisanja o tome da bi novi trener "kneževa" Niko Kovač sa sobom u Monako mogao da dovede igrače koje odlično poznaje iz Ajntrahta. Reč je o srpskim internacionalcima Filipu Kostiću i Luki Joviću.

- Bilo bi super kada bi došli. Mislim da zaista nije potrebno trošiti reči - kratko je prokomentarisao Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!