BORJAN PRED TIRANU: Sve je na nama, ne želimo nikakve tenzije

Novosti online

22. 08. 2020. u 17:00

FUDBALERI Crvene zvezde u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostuju u Tirani, a očekivanja pred taj meč izneo je golman crveno-belih Milan Borjan.

БОРЈАН ПРЕД ТИРАНУ: Све је на нама, не желимо никакве тензије

Foto: N. Paraušić

Kapiten kluba iz Ljutice Bogdana veruje da će se ekipa spremiti što bolje za utakmicu u glavnom gradu Albanije.

- Čeka nas veoma teška utakmica. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo. Znamo da je sve na nama. Tim je dobio i na svežini, imali smo veoma dobre pripreme, a sjajno smo ušli u sezonu. Do sada smo pokazali da možemo mnogo, verujem da će tako biti i ove sezone - rekao je Borjan.

Zvezdin čuvar mreže ne krije da bi voleo da mu mreža ostane netaknuta.

- Učinićemo sve da odbranimo naš gol, naravno to je moj posao, kao i da pobedimo u utorak, prođemo u sledeći krug i da ponovo napadnemo grupnu fazu Lige šampiona. Raduje me i što su naši igrači veoma efikasni što je takođe još jedan od ključnih faktora naših uspeha. Veoma je važno da tako i nastavimo, a verujem da hoćemo jer smo, pre svega, sjajan tim.

Milan Borjan foto: EPA

Kapiten Crvene zvezde veruje u pobedu nad Tiranom

Ovaj meč može da izazove mnogo tenzije. Ipak, toga ne bi trebalo da bude jer je kvalitet nesumnjivo na strani Crvene zvezde.

- Nema potrebe za tenzijama. Mi igramo fudbal i zato idemo u Tiranu. Daćemo sve od sebe da pobedimo. Od prvog minuta moramo da izađemo jako, kako bi napravili rezultat koji će nas odvesti u treće kolo, koje je još jedan korak ka našem glavnom cilju i zato ne želimo nikakve tenzije van terena - zaključio je Borjan.

Podsetimo, utakmica Tirana - Crvena zvezda je na programu u utorak od 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)