NOVIM TRANSPARENTOM U TIRANI PROZVANA SRPSKA VOJSKA: Sramno veličanje OVK (FOTO)

Novosti online

25. 08. 2020. u 15:30

NAVIJAČI FK Tirana nastoje da iskoriste svaku priliku da upute pogrdne i sramne poruke gostima iz Beograda, koji su došli da igraju drugo kolo kvalifikacija Lige šampiona.

НОВИМ ТРАНСПАРЕНТОМ У ТИРАНИ ПРОЗВАНА СРПСКА ВОЈСКА: Срамно величање ОВК (ФОТО)

FOTO: AP

Poslednji transparent koji je osvanuo na gradskom zidu odnosi se na srpsku vojsku, a delo je Fanatika iz Tirane. Na platnu se nalazi komandant paravojne formacije OVK Adem Jašari i srpski vojnici kako napadaju žene i decu, prenosi Indeks online.

Ispod te ilustracije napisana je poruka:
- Rat Albanaca ima muškost, mi se ne bavimo ženama i decom.



Fudbaleri Crvene zvezde ne mare mnogo za ove provokacije, kao što nisu ni noćas marili kada su im Fanatici došli ispred hotela i palili vatromet i baklje kako bi ih uznemirili tokom noći. Bezuspešno. jer malo ko se probudio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (14)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)