RIŠAIRO ŽIVKOVIĆ DOBIO POZIV EGZOTIČNE SELEKCIJE: Umesto Srbije, igraće za Kurasao?

V.N.

25. 08. 2020. u 21:17

RIŠAIRO Živković (23) je bio velika nada holandskog fudbala, često se dovodio u vezu i sa Srbijom (majka mu je Srpkinja), a sada je dobio egzotičan poziv da za igra za Kurasao, državu za koju bi malo ljudi uopšte pomislilo da ima fudbalsku reprezentaciju.

РИШАИРО ЖИВКОВИЋ ДОБИО ПОЗИВ ЕГЗОТИЧНЕ СЕЛЕКЦИЈЕ: Уместо Србије, играће за Курасао?

PONUDA Živković (desno) Foto: EPA

Međutim, od nedavno, nacionalnu selekciju ove male ostvrske zemlje u blizini Južne Amerike predvodi poznati Holanđanin, Gus Hidink, koji želi da iskoristi to što je Živkovićev otac upravo iz Kurasaoa, i da ga privoli da bude vođa njegovog tima u pohodu na SP. Zbog porekla, napadač neće imati nikakve prepreke ukoliko se odluči da obuče dres sa nacionalnim grbom ostrvske zemlje

Živkovića je kao veoma mladog i perspektivnog fudbalera u svoje redove doveo Ajaks, ali nije ispunio očekivanja, pa je od tada promenio nekoliko klubova, a trenutno je član Šefild junajteda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove