MARKA: Mesi ne planira da se sastane sa Bartomeuom, ali će biti na testiranju i prozivci za novu sezonu

Novosti online

27. 08. 2020. u 15:40

PROCES odlaska Lionela Mesija iz Barselone pretvara se u igru šaha u kojoj svi moraju oprezno da povlače poteze.

МАРКА: Меси не планира да се састане са Бартомеуом, али ће бити на тестирању и прозивци за нову сезону

Lionel Mesi foto: EPA

Prvi koji je “pomerio figuru” bio je Argentinac koji je poslao zahtev za raskid ugovora bez aktiviranja otkupne klauzule od 700.000.000 evra. Potez kluba bio je bio odgovor o odbijanju predloga i insistiranju na milionskoj cifri.

Ramon Planes, u ime kluba je dao javne izjave kojima uverava da klub ne razmišlja o odlasku igrača i da će predsednik Bartomeu uskoro da se sastane sa Mesijem kako bi razgovarali oči u oči. Međutim, igrač ne planira da razgovara sa predsednikom. Bartomeu će i dalje insistirati, prenosi španska “Marka”.

Leova odluka da napusti klub je neopoziva. Ono što Barsin napadač, legenda kluba i najveća fudbalska zvezda, planira je da ode u trening centar sledeće nedelje kada je zakazano okupljanje tima za novu sezonu i da se sa ostalim saigračima podvrgne planiranom obaveznom PCR testiranju, a dan kasnije da bude na prozivci novog trenera Ronalda Kumana.

Sve dok spor o njegovom zahtevu ne bude rešen Mesi namerava da pruži timu osećaj normalnosti i bude prisutan kao da se ništa sporno ne dešava. Međutim, ova želja može da se sukobi sa pravnim aspektima i mogućnostima raskida ugovora i pre donošenja konačne odluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)