KLUBOVI KAŽNJENI: U kasu FSS se slilo 1,5 miliona

Novosti online

29. 08. 2020. u 09:23

NAŠI najveći klubovi, Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina, uplatiće u kasu FS Srbije skoro 1,5 miliona dinara (oko 13.000 evra) jer su u saopštenjima neprimereno komentarisali odluke arbitara, a bilo je i drugih, kažnjivih verbalnih delikata.

КЛУБОВИ КАЖЊЕНИ: У касу ФСС се слило 1,5 милиона

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli imaju obavezu da plate 600.000 dinara zbog provokativno napisanog saopštenja u kome se tražilo od FSS da najstrože kazni Danila Grujića jer je dosudio, po njihovom mišljenju, nepostojeći penal za Partizan protiv Napretka u Kruševcu.

Usledila je reakcija sa potpisom potpredsednika crno-belih Vladimira Vuletića koje će, po tumačenju Disciplinske komisije, zbog "kleveta" i "širenja neistina" koštati crno-bele 500.000 dinara.

Vojvodina se našla na tapetu jer je posle remija sa TSC zatražila izuzeće sudije Novaka Simovića. Disciplinci su poručili "lalama" da se tako ne razgovara sa sudijama i kaznili ih sa 300.000 dinara.

Kažnjen je i Zlatibor sa 150.000 dinara zbog isključenja trenera Predraga Ristanovića posle klinča sa arbitrom Đorđem Maksimovićem.

Takođe, protiv prvoligaša Sloge pokrenut je postupak jer je na tribinama u Kraljevu na meču sa Kabelom bilo 250 ljudi, a to je u suprotnosti sa merama protiv pandemije virusa korona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)