SABO: Imali smo samo jedan trening, nikad nije lako sa Zvezdom

S.B.

30. 08. 2020. u 08:44

FUDBALERI TSC-a večeras na teren stadiona "Rajko Mitić" dolaze posle samo jednog treninga.

САБО: Имали смо само један тренинг, никад није лако са Звездом

FOTO: N. Paraušić

Zoltan Sabo, strateg Bačkotopolčana, koji su u četvrtak uveče u Moldaviji ostvarili istorijski uspeh plasmanom u drugo kvalifikaciono kolo Lige Evrope, smatra da je za njegove izabranike najvažnije bilo da se dobro odmore pred derbi sa Crvenom zvezdom.

- U Srbiju smo se vratili u petak, u ranim jutarnjim časovima, pa su igrači dobili slobodan dan - kaže Sabo, koji je sa ekipom juče odradio popodnevni trening, a zatim fudbalere poslao u karantin - rekao je Sabo i dodao:

- Nikad nije lako sa Crvenom zvezdom, našim najtrofejnijim i najboljim klubom. To se zna i nije tajna. Smatram da je bitno da se moji igrači oporave i da se maksimalno skoncentrišu na igru. Izvesno je, nećemo nastupiti u istom sastavu kao u Moldaviji. Biće nekoliko promena u timu a priliku će dobiti "sveži" igrači. Naš cilj je da igramo našu igru, a videćemo koliko ćemo uspeti u tome - zaključio je trener TSC-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!