"MAGIKO" SE POIGRAVAO: Het-trik Kataija u ubedljivoj pobedi Zvezde nad TSC-om

Z. ĆOROVIĆ

30. 08. 2020. u 23:08

KOME još nije bilo jasno zašto ga zovu Magiko, mogao je danas lepo da se uveri.

МАГИКО СЕ ПОИГРАВАО: Хет-трик Катаија у убедљивој победи Звезде над ТСЦ-ом

FOTO: Ataimages

"Plesao" je raspoloženi Aleksandar Katai na praznoj "Marakani", sa lakoćom je postigao het-trik već u prvom poluvremenu i najavio ubedljiv trijumf šampiona u derbiju: Crvena zvezda - TSC 5:0 (3:0).

Majstorije i golovi Kataija kao naručeni su legli navijačima crveno-belih posle bledog i neuverljivog trijumfa u Tirani. Njihov ljubimac ih je brzo razgalio. U 20. minutu otvorio je rafal posle odlične asistencije Gajića, nešto kasnije ušao je u mrežu i šut posle sjajnog "lažnjaka", a pre het-trika u sudijskoj nadoknadi pogodio je i stativu.

FOTO: Ataimages

Trener crveno-belih Dejan Stanković je od prvog minuta dao šansu oporavljenom Ričmondu Boaćiju, pošto će Tomane nastaviti karijeru u turskom Sivasu. U silnoj želji da se upiše u strelce, Boaći je u 32. minutu neoprezno šutnuo u grudi i povredio golmana gostiju Nenada Filipovića, inače šuraka Milana Borjana. Sudar je bio toliko jak da nije mogao da nastavi utakmicu.

RIVAL U PODNE

CRVENA zvezda će danas oko podneva saznati ko će joj biti rival u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Na žrebu može da izvuče jednog od ovih pet potencijalnih rivala: Molde(Norveška), Midtjiland (Danska), Ferencvaroš (Mađarska), Omonija(Kipar) i Dinamo Brest (Belorusija). Igra se jedan meč, 15. ili 16. septembra, domaćistvo se takođe određuje žrebom.
Sta kasnije i TSC će dobiti protiivnika u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

TSC nikada nije bio nemoćniji u duelima sa crveno-belima, pa su u nastavku izvadili još dve lopte iz svog gola. U strelce su se upisali Gavrić i Ivanić za lep kraj ove egzibicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)