STANKOVIĆ O OMONIJI I 3. KOLU KVALIFIKACIJA: Nema lakih protivnika i bolje bi bilo da smo domaćini

Novosti online

31. 08. 2020. u 12:57

FUDBALERI Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju na Kipru protiv Omonije.

СТАНКОВИЋ О ОМОНИЈИ И 3. КОЛУ КВАЛИФИКАЦИЈА: Нема лаких противника и боље би било да смо домаћини

foto: FK Crvena zvezda

Posle žreba u Nionu trener crveno-belog tima Dejan Stanković je suzdržan i bez obzira što mnogi misle da je sreća što je izbegnut najjači rival on ne želi da podceni Omoniju.


- Nema lakih protivnika u Ligi šampiona. Rekao sam to i nakon što smo izvukli Evropu i Tiranu, a to mislim i sada. Omonija je dobar tim, šampioni su Kipra, imaju mnoštvo kvaliteta, ali ima još vremena do te utakmice - oprezan je Stanković koji je dao izjave za klupski sajt.

Sada je pred fudbalerima Crvene zvezde mini odmor od utakmica, jer je po kalendaru na programu nastup reprezentacija. Međutim, crveno-beli će te dane provesti kao na pripremama jer ih čeka gust raspored.

- Nas očekuju mini-pripreme, pa i susret sa Čukaričkim. Ne možemo da ne razmišljamo o rivalu u Ligi šampiona, ali trudimo se da stvari idu svojim tokom i da uvek budemo fokusirani na prvu sledeću utakmicu - rekao je Stanković.

Na Kipar se putuje sredinom septembra, a na teren se istrčava 15. ili 16. septembra.

- Bolje bi bilo da smo domaćini, ali žrebom je odlučeno drugačije. U svakom slučaju, to će biti otežavajuća okolnost za nas, ali opet kažem, potrudićemo se da ovaj period iskoristimo što bolje i da što spremniji dočekamo odmeravanje snaga sa kiparskim prvakom - zaključio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!