TADIĆ NEMA DILEMU: Nedostajaće nam Matić, ali moramo da gledamo unapred

Beta

31. 08. 2020. u 18:14

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić rekao je danas da će Nemanja Matić nedostajati reprezentaciji, ali da nacionalni tim ima mnogo kvlaitetnih igrača i da mora da gleda unapred.

ТАДИЋ НЕМА ДИЛЕМУ: Недостајаће нам Матић, али морамо да гледамо унапред

Foto: N.Paraušić

- Mi smo mala zemlja. Sigurno da neki igrač nedostaje, a pogotovo veliki igrač i veliko ime kakav je Nemanja Matić. Ali, šta da se radi... To je njegova odluka i moramo da je poštujemo. Nedostajaće nam u igračkom i ljudskom smislu. Ima mnogo kvalitetnih igrača i moramo da se spremimo što je bolje moguće i gledamo unapred", rekao je Tadić na konferenciji za novinare.

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić prošle nedelje se pomalo neočekivani povukao iz reprezentacije Srbije.

Srpski nacionalni tim će 3. i 6. septembra igrati utakmice novog ciklusa Lige nacija protiv Rusije i Turske.

Dušan Tadić je naveo da su te dve utakmice veoma bitne, uprkos tome što reprezentaciju Srbije čeka potom baraž za Evropsko prvenstvo.

- Svaka utakmica nam je bitna i hoćemo da igramo što bolje moguće. Mi smo svi takmičari, profesionalci. Uvek želiš da pobediš i pokažeš protivniku da si bolji. Ovo jeste zalet za Norvešku, ali trudićemo se da pobedimo prve dve utakmice", kazao je Tadić.

Eventualni neuspesi protiv Rusije i Turske, po rečima Tadića, ne bi smeli da poremete reprezentaciju pred duel sa Norveškom u oktobru u baražu.

- Imamo dovoljno iskustva da možemo u glavama da se spremimo. Znamo da igramo fudbal pod pritiskom, tako igramo ceo život. Moraš da veruješ u sebe, moraš da veruješ u ekipu. Pokušaćemo što bolje da se spremimo i da radimo kako bismo bili bolji", istakao je Tadić.

On je naveo da je lično u dobroj formi, da se dobro oseća i da je spreman za izazove, kako sa reprezentacijom, tako i sa klubom.

Tadić je rekao da je situacija zbog pandemije korona virusa specifična i da reprezentacija Srbije treba da pokuša da se prilagodi i što bolje spremi za predstojeće izazove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!