TSC PROTIV ŠAMPIONA EVROPE: Bivša Steaua stiže u Srbiju

V. N.

31. 08. 2020. u 19:02

NEKADAŠNjI prvak Evrope (1986) Steaua, sada poznatija pod nazivom FKSB, biće naredni protivnik TSC u drugom kolu kvalifikacija za plasman u Ligi Evrope.

ТСЦ ПРОТИВ ШАМПИОНА ЕВРОПЕ: Бивша Стеауа стиже у Србију

Foto: N.Paraušić

Može se reći da Topolčani nisu imali sreće, pošto je rumunski predstavnik svrstan u kategoriju najtežih rivala, ali prednost je to što je naš predstavnik domaćin.

Velikan istočnoevropskog fudbala ipak više nije toliki bauk kao nekada. Poslednjih godina, primat u Rumuniji je preuzeo Kluž, a tim koji je u vlasništvu kontroverznog Điđija Bekalija, prošlu sezonu je završio na četvrtoj poziciji u prvenstvu, iza Krajove i Botošanija. Međutim, ovogodišnji šampionat su započeli ubedljivo, uz dve pobede nad Vitorulom i Astrom, identičnim rezultatom (3:0).

Tim je sastavljen uglavnom od rumunskih fudbalera, uz samo dva izuzetka - Srbina Marka Momčilovića i Grka Solidisa Aristidisa. Najskuplji igrač je Florinel Koman, levo krilo procenjeno na 5,5 miliona po specijalizovanom portalu "Transfermarkt".

U prethodnoj rundi, FKSB je kod kuće lako izašao na kraj sa Širakom iz Jermenije - 3:0. n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NADAO SAM SE DA OVAJ DAN NIKAD NEĆE DOĆI: Federer poslao dirljivu poruku Nadalu (FOTO)