FUDBALERI TSC-A PONOVO PIŠU KLUPSKU ISTORIJU: Sa Steauom u Senti

S. BAJIĆ

01. 09. 2020. u 17:24 >> 17:40

AKO u drugom kvalifikacionom kolu, 17. septembra, prođu rumunskog predstavnika, fudbaleri Bačke Topole će u trećem kolu, 24. septembra igrati na stadionu „Partizan“ u Beogradu

ФУДБАЛЕРИ ТСЦ-А ПОНОВО ПИШУ КЛУПСКУ ИСТОРИЈУ: Са Стеауом у Сенти

Foto N. Paraušić

Nove stranice klupske istorije, duge čak 107 godina, fudbaleri TSC-a ispisaće 17. septembra u meču drugog kruga kvalifikacija za Ligu Evrope, sa rumunskim FCSB, bivšom Steauom, na stadionu u Senti gde će biti odigrana prva evropska takmičarska utakmica.

To je potvrdio Sabolč Palađi, generalni direktor TSC-a i naglasio da su ispunjeni svi zahtevi evropske kuće fudbala.

- S obzirom na to da je stadion u Senti dom TSC-a u Superligi do izgradnje novog stadiona u Bačkoj Topoli, klub je želeo da tu igra i istorijsku, prvu evropsku utakmicu u kojoj će biti domaćin. Sve uslove smo ispunili i dobili zeleno svetlo za Sentu- kaže Palađi.
Zoltan Sabo, šef stručnog štaba, ne krije zadovoljstvo što će njegovi izabranici, kako naglašava, veliku Steauu dočekati  na svom terenu u Senti.

SNOVI


- Naši snovi se polako ostvaruju- ne krije Janoš Žemberi, predsednik TSC-a – Čuveni rumunski klub, velikog renomea i sa velikim iskustvom u Evropi, dolazi nam u goste a verujemo da na našem terenu možemo da budemo ravnopravan rival. Svesni smo i da sa jakim rivalima stičemo značajno iskustvo.

- Bitno je da ne moramo da putujemo i trošimo energiju, nego da se odmorimo i preipremimo za tu utakmicu. Senta je naš, domaći ambijent. Kvalitet FCSB je nesporan, imaju brojne reprezentativce i igraju kvalitetan fudbal. Sa druge strane, mi imamo evropski debi na svom terenu i  veliki motiv. Verujem da imamo i kvalitet da pružimo dobru partiju, pa i da iznenadimo Evropu – kaže Sabo čiji će tim u trećem kvalifikacionom kolu, ako prođe nekadašnju Steauu, za rivala imati pobednika utakmice Riteraj (Litvanija) – Slovan Liberec (Češka).

- Očekujem da će Slovan da prođe ali tu utakmicu ćemo igrati na stadionu Partizana u Beogradu, jer smo tako prijavili.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)