DE JONG: Mesi je i dalje u timskoj grupi za poruke

Novosti online

02. 09. 2020. u 10:10

FUDBALSKI svet od današnjeg dana mnogo očekuje jer se u Barseloni sastaju predsednik kluba Marija Bartomeu i otac najveće zvezde tima koja želi da napusti ekipu Horhe Mesi.

ДЕ ЈОНГ: Меси је и даље у тимској групи за поруке

foto: EPA

Pre toga igrač sa “Kamp Noua” Frenki de Jong dao je svoje mišljenje o odlasku Lea iz ekipe.


- Trenutno vlada haos, mnogo toga se događa. Nadam se da će Mesi i dalje biti tu kad se vratim iz reprezentacije. Ali ništa ne zavisi od mene - rekao je vezista Barselone i reprezentativac Holandije za televiziju “Fok sport”.

De Janga su direktno pitali da li je Argentinac i dalje prisutan u ekipnoj grupi za ćaskanje:

- Da, još je u grupi, ali ja nisam neko ko će razgovarati s njim. Siguran sam je već razgovarao sa bliskim ljudima iz tima.

Holandski reprezentativac je govorio i u svojoj zemlji za TV NOS, ali njih je više zanimao dolazak Ronalda Kumana na mesto trenera Barselone.

- Jednom sam kratko razgovarao telefonom sa Kumanom, ali kada dođem u Barselonu, verovatno ćemo razgovarati opširnije. Na meni je da pokažem da mi je mesto na terenu i startnoj postavi. Ali ako Mesi zaista ode, to će biti težak udarac za tim i klub – rekao je De Jang.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk