SANČEZ PRIZNAO: Posle prvog treninga u Junajtedu sam hteo da se vratim u Arsenal

Novosti online

04. 09. 2020. u 16:12

ČILEANSKI fudbaler Aleksis Sančez izjavio je da je želeo da napusti Mančester junajted posle prvog treninga i da se vrati u Arsenal.

САНЧЕЗ ПРИЗНАО: После првог тренинга у Јунајтеду сам хтео да се вратим у Арсенал

Foto: Tanjug/Ina Fassbender/Pool via AP

Sančez je u redove "crvenih đavola" došao 2018. godine nakon četiri sezone u londonskoj ekipi.

- Posle prvog treninga sam shvatio mnogo toga. Kada sam se vratio kući pitao sam porodicu i menadžera da li mogu da raskinem ugovor i vratim se u Arsenal. Nešto mi nije odgovoralo. Nije bilo jedinstva u timu. Mediji su kreirali priče, a nisu znali šta se događa. Biši igrači su se oglašavali, sve me je to povređivalo - rekao je Sančez, prenose britanski mediji.

Sančez je Old Traford napustio 2019. godine, kada je presao u Inter, s kojim je ovog leta potpisao trogodisnji ugovor.

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PREVIŠE JE PASIVAN, TITULA NEĆE DOĆI SAMA: Federer uputio oštre reči Zverevu