NA POMOLU ODLAZAK IZ ZVEZDE: Vulić nastavlja karijeru u Seriji A

Novosti online

04. 09. 2020. u 17:48

ODLAZAK Miloša Vulića iz Crvene zvezde se ozbiljno primakao. Mladi vezista bi karijeru trebalo da nastavi u italijanskom Krotoneu.

НА ПОМОЛУ ОДЛАЗАК ИЗ ЗВЕЗДЕ: Вулић наставља каријеру у Серији А

Miloš Vulić foto: N.Paraušić

Crveno-belima će pripasti obeštećenje od 800.000 evra, plus 200.000 evra na osnovu bonusa i 20 odsto od naredne prodaje igrača.

Bonus će biti ostvariti ukoliko Krotone obezbedi opstanak u Seriji A, u koju je ušao ove sezone.

Vulić se već dugo povezuje sa klubovima iz Italije. Delovalo je da je najozbiljniji kandidat da dovede Kruševljanina Verona, s obzirom na to da je vezista Zvezde bio po meri trenera Ivana Jurića.

Krotone je ušao u najelitniji rang italijanskog fudbala sa namerom da tu i ostane. Ali da bi se to desilo Đovani Strope mora da pojača tima.

U klub su stigli Lisandro Magaljan na pozajmicu iz Ajaksa, dok je Luka Marone doveden iz Verone za milion evra.

Vulić je na Marakanu stigao u januaru 2019. godine iz Napretka za 200.000 evra. Prošle sezone je u redovima šampiona Srbije zabeležio 27 nastupa, od toga četiri u Ligi šampiona. Uspeo je da se upiše u strelce u elitnom takmičenju, u pobedi nad Olimpijakosom 3:1.

I ove sezone mu je Dejan Stanković ukazivao poverenje. Igrao je na pet utakmica i postigao dva gola.

Zvezda je krenula sa čišćenjem igračkog kadra. Prvi je otišao Srđan Babić (pozajmica Famalikao), Branko Jovičić (Ural), dok Portugalac Tomane gotovo izvesno karijeru nastavlja u turskom Samsunu.

Velika je gužva u veznom redu crveno-belih. Na toj poziciji Zvezda ima Mirka Ivanića, Veljka Nikolića, Gelora Kangu, Njegoša Petrovića, Sekuna Sanoga i Dušana Jovančića na koga se ne računa ozbiljno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOK: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije