DERBI PODNO "MARAKANE": Remi Zvezde i Partizana

Novosti online

05. 09. 2020. u 12:54

DERBI Kadetske lige Srbije u okviru 8. kola, odigrali su danas Crvena zvezda i Partizan. Meč je odigran na Terenima Omladinske škole domaćeg tima, a završen je nerešenim ishodom, 2:2.

ДЕРБИ ПОДНО МАРАКАНЕ: Реми Звезде и Партизана

Foto: N. Paraušić

Povela je Crvena zvezda golom Davora Rakića u 7. minutu. Crveno-beli su već u 21. minutu uvećali prednost. Siguran je bio je bio Nemannja Vidojević. 

Uspeo je Partizan da smanji zaostatak u 40. minutu. Janko Jevremović bio je siguran sa "bele tačke" za 2:1. Upravo tim rezultatom završena je prva deonica meča. 

Kako se završnica meča bližila kraju igrao je Partizan sve bolje, a do boda su došli u 87. minutu golom Stefana Nikolića. nakon kornera, lopta se odbila o prečku, dočekao ju je mladi nikolić za konačnih 2:2. 

Crvena zvezda: Marinković, Savić (od 79. Svetozarević), Vukičević, Leković, Mitić, Vidojević, Šljivić (od 77. Lolić), Radonjić (od 63. Ergarac), Mijatović, Nikolašević (od 48. Miladinović), Rakić (od 83. Bubanj).

Partizan: Mihajlović, Stašević, Mirosavić (od 46. Trkulja), Nikolić, Stjepanović, Aćimović, Jevremović, Lazarević (od 67. Cvetković), Baždar, Isailović (od 67. Milosavić, od 84. Serdar), Trifunović (od 59. Stojanović).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!